Kristallkrona

Idag hade LjusExperten på Kungsmässan 50% på massor med lampor. Jag var inne där för någon vecka sedan och kollade på kristallkronor. Vill så gärna ha en till min blivande walk-in closet. En av de som jag tittade på sist var det halva priset på idag, så jag slog till! Istället för 1998 kronor så blev det 999 kronor :) Nu hoppas jag att den kommer passa in i det rummet, annars är det öppet köp.
 


Ungefär så här ser den ut. Hittade denna bilden på Google, men ska ta en egen bild sedan så ni får se när jag har hängt upp den. Ska bara måla väggarna och taket i det rummet först. Tänkte ha både vita väggar och vitt tak så att det blir en större känsla, och då kändes det kul att köpa en kristallkrona med svart skärm som bryter av :)
 
 
Var inne på LjusExperten på Kungsmässan idag för att köpa en kristallkrona. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam!
 
 
 
 
Kungsmässan är ett trevligt köpcentrum med bra butiker och matställen. Alltid fräscht och snyggt och personalen är trevlig. Hade önskat fler "unika" butiker och inte så mycket kedjor.
 
 
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore


Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.